Képzőművészeti támogatás – Pictura Alkotóműhely

Admin

Pictura Alkotóműhely

 

A Be-futó 2000 Bt. a 2012-ben alakult balatonfüredi Pictura Alkotóműhely lelkes támogatója és rajongója. A Kárpáti-Beneda Ágnes és Kárpáti Zoltán alkotta csoport azzal a céllal alakult, hogy az alkotópár sokrétű munkásságát ezen a néven ismerjék meg a művészetek iránt érdeklődők. Fő tevékenységük a képzőművészet és a kreatív újrahasznosítás.

 

www.picturamuhely.hu

 

Ágnes leggyakrabban alkalmazott technikáiban (pasztell, akvarell, olaj és akril) és festői stílusában is a változatosságot kedveli. Munkáival az élet szépségeit szeretné közvetíteni, élményeit és érzelmeit is a vászonra viszi.


 www.picturamuhely.hu

 

Zoltán kísérletező típus, a ritkábban használt technikák vonzzák. Korábban a nem hagyományos eljárással készített homokképeiről volt ismert, jelenleg mint kreatív újrahasznosító művész tevékenykedik. Mozaikszerűen megkomponált homokképeinek témái elgondolkodtatóak, szellemesek, néha egészen meglepőek. Hulladékból, kidobásra ítélt kacatokból készült alkotásai – ékszerek, órák, táskák, szobrok, faliképek – fantáziája és a munkája által újra hasznosak, értékesek, művészeti szempontból pedig egyediek lesznek.


www.picturamuhely.hu